30 születésnap

30-ik születésnapra ajánljuk! – Boldog Szülinapot!

Boldog 30-ik születésnapot!

nosztalgia kispárna 30 Díszpárna boldog szülinapot 30

Ha egy kedves ismerősünk, barátunk vagy családtagunk a 30 -ik születésnapját ünnepli és nem tudjuk mit is adhatnánk neki, akkor egy kispárna kedves ajándék lehet.

Ha az ünnepelt szereti a vicceket, tréfákat, akkor az “Idén 30-as a DIVAT” feliratú díszpárna a jó választás. Ha inkább komolyabb feliratú párnát szeretnénk neki adni, akkor a következő felirat segít boldog születésnapot kívánni:

“Legyen egészséged, tudjál boldog lenni, és a szívedet soha ne bántsa meg senki. Születésnapod is legyen örömnek napja, Kívánjuk hogy a sors ezeket megadja! Boldog születésnapot!” Ezzel a felirattal készültek még párnák a 18-ik, 20-ik, 40-ik, 50-ik, 60-ik és 70-ik születésnapot ünneplőknek is.

Ezekről a párnákról tulajdonosának mindig eszébe fog jutni, hogy mikor és kitől kapta a kedves ajándékot.

Persze ezen kívül sok-sok más is lehet megfelelő ajándék születésnapra. Egy bögre, kávésszett, egy csokor virág, egy party és még sorolhatnánk. Ami fontos az az, hogy az ajándék szívből jövő legyen és az ünnepelt örüljön  neki. Ha ez csupán egy ölelés, akkor az a legjobb ajándék számára.

Ezek a párnák és még több ajándék megtalálható a webáruházunkban. Jó böngészést kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..