Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek, általános rendelkezések:

A joajandek.hu internetes címen elérhető webáruház (továbbiakban Webáruház) tulajdonosa és üzemeltetője Fazekas Mária egyéni vállalkozó (továbbiakban Szolgáltató)

A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a Webáruház használatának feltételeit az alábbiak szerint:

A szolgáltató adatai:

Cégnév: Fazekas Mária e.v.

Székhely címe: 417 Gégény Ady Endre utca 75.

Nyilvántartási szám: 43191687

Nyilvántartást vezető okmányiroda: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Kemecsei Járási Hivatal Okmányirodai Osztály

Statisztikai számjel: 67074695620323115

Adószám: 67074695-1-35

Tárhelyszolgáltató: Megegyezik a Szolgáltatóval.

Az általános szerződési feltételek elfogadása

 1. A regisztrációhoz illetve vásárláshoz (mindkét esetben) a felhasználó köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója (továbbiakban Felhasználó) között.
 2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el vagy az Adatkezeléshez nem járul hozzá, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat és nem küldhet megrendelést sem.

A megrendelés lépései:

 1.       A regisztráció menete

Regisztrációs űrlap kitöltése és elküldése után bejelentkezhet a webáruházba. A sikeres regisztrációról e-mail üzenetet is küldünk

A regisztrációnál kötelező a „I’m not a robot” hitelesítése és a jelen ÁSZF elfogadása.

A regisztrált felhasználónak lehetősége van

* több szállítási és számlázási címet megadni

* rendelési folyamatokat nyomon követni

* fiók adatokat módosítani és törölni

A hírlevelünkre való feliratkozás önkéntes. Bármikor fel vagy leiratkozhat róla a felhasználó.

A vásárláshoz nem kötelező a fiók regisztráció.

 1. A kosár használata és megrendelés összeállítása

A termék adatlapon található „kosárba rakom” gombra kattintva a termék az un. virtuális kosaradba kerül. A kosarad tartalmát a jobb felső sarokban folyamatosan nyomon követheted. A kosarad tartalmának módosításához kattints a „kosaram” linkre. Tovább vásárolni a „home” gombra kattintva, a vásárlást befejezni „Tovább a pénztárhoz” vagy “fizetés” gombbal tudod.

 1. Az adatbeviteli hibák ellenőrzésének és javításának módja

A kasszánál még tudod ellenőrizni és módosítani szállítási- számlázási adataidat. Kiválaszthatod a szállítási-és fizetési módot. Erről részletesen a lentebb olvashatsz

 1. A megrendelés elküldése

A megrendelések feldolgozása és termékek postázása hétköznapokon történik. A megrendelés elküldésével és az ÁFSZ elfogadásával a fogyasztó kifejezetten tudomásul veszi, hogy nyilatkozata  fizetési kötelezettséget von maga után

 1. A megrendelés visszaigazolása

A megrendelésről automatikus e-mailben értesítünk.

Ha nem kapnád meg 24 órán belül, kérjük, jelezd az ügyfélszolgálat felé.

A megrendelés feldolgozása 1-2 napon belül megtörténik. A menetéről folyamatosan értesítünk a megadott e-mail címen.

Ügyfélszolgálat

A Szolgáltató ügyfélszolgálatot biztosít a Vásárlók részére az alábbi elérhetőségeken, munkanapokon 09-17.00 között

telefonszám: 06702075768

levelezési cím: Fazekas Mária (joajandek.hu) 4517 Gégény, Ady Endre utca 75.

E-mail cím: ugyfelszolgalat@joajandek.hu

Az adásvételi szerződés létrejötte:

 1. A megrendelés elküldése után automatikus email értesítést küldünk, mellyel adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)
 2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
 3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.
 4. A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain.
 5. A Webáruházban közzétett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak, amelyek tartalmazzák a termékek árát, a csomagolási költséget, de nem tartalmazzák a szállítási költségeket! Erről bővebben a szállítási tájékoztatóban olvashatsz

Kiszállítás

1. A raktáron lévő termékeinknél a szállítási határidő 2-3 munkanap. Egyéb esetben a termékadatlapon megjelölt határidő érvényes.

2. A termékek kiszállítását a szolgáltató a Magyar Posta Zrt. segítségével végzi. Az MPL munkatársa hétköznap 8-16 óra között kézbesíti házhoz a csomagokat. Lehetőség van csomagpontokra történő megrendelésre. Ezekről bővebben a szállítási tájékoztatóban olvasható.

3. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült  csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.

A kiszállítás csak Magyarország területén lehetséges.

A számla nyelve: magyar

Lehetséges fizetési módok

1.       Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg (utánvétel)

2.      Banki átutalással, előre. Ebben az esetben a megrendelés visszaigazolásakor megkapja a vevő a banki adatainkat.

Elállási jog

A vásárlót (továbbiakban: fogyasztó) megilleti a termék átvételének napjától számított 14 napos elállási jog. A fogyasztó az elállási jogát az alább található nyilatkozat-minta felhasználásával; vagy az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja. A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ában meghatározott jogot határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a meghatározott határidő lejárta előtt elküldi.

Nyilatkozatát elküldheti postai vagy elektronikus úton is az ügyfélszolgálat elérhetőségeire.

A termék visszaküldése a fogyasztó feladata. Költsége őt terheli. A fogyasztó az elállási jog gyakorlásának napjától 14 napon belül köteles visszajuttatni az árut a kereskedőnek (azaz a kézhezvételtől számított 28 napon belül).

A terméket/ termékeket csak eredeti állapotában veszünk vissza. Utánvételes visszaküldést nem áll módunkban fogadni. A termék/ termékek árát a visszaküldéstől számított 30 napon belül térítjük meg.

Elállási nyilatkozatminta

Címzett: Fazekas Mária (joajandek.hu)

Levelezési cím: 4517 Gégény, Ady Endre utca 75

E-mail cím: ugyfelszolgalat@joajandek.hu

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom elállási jogomat az alábbi termék/ek adásvételére

Rendelési azonosító/ rendelésszám:

Számla sorszáma:

Átvétel időpontja:

A vevő neve:

A visszatérétés módja:

A vevő címe (ha címre kéri a visszatérítést):

A vevő bankszámlaszáma (ha bankszámlára kéri a visszatéritést):

A fogyasztó aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt: ……………….., …………….év, ………………hó ,……………nap

Fogyasztóvédelmi tájékoztatás:

A fogyasztó panaszával, észrevételével a webáruház ügyfélszolgálatához fordulhat. Panaszaikat minden esetben orvosoljuk. Ha nem elégedett válaszunkkal akkor a területileg illetékes békéltető testülethez fordulhat.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület

Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180
Fax száma: (42) 311-750
Név: Görömbeiné dr. Balmaz Katalin
E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu

Megosztás