Díszpárna

Szűrők

Showing 1–16 of 98 results

Szűrők

Showing 1–16 of 98 results

Feliratos vagy mintás? Esetleg Szív?

A díszpárna kitűnő ajándék ötlet névnapra, születésnapra, évfordulóra, Valentin napra, anyák napjára, apák napjára, ballagásra. Egyszóval bármire.

A különböző feliratok lehetővé teszik, hogy kifejezzük a megajándékozott személy számára, hogy mit érzünk. A számunkra legfontosabb, legjobb személynek bókolhatunk. Az ajándékozás alkalmától függetlenül a szerelmünknek Szeretlek feliratú párnával örömet szerezhetünk.

A díszpárna ezáltal nemcsak a lakás dísze lesz, hanem fontos szerepet is betölt a tulajdonosa szívében. Tudni fogja kitől, mely alkalomra kapta. Míg az egyszerű díszpárna megvásárolható még saját maguknak is, hogy szebbé tegyük az otthonunkat.

A verses díszpárnáinkon egy-egy gyönyörű idézet olvasható. Minden versikének megvan a saját mondanivalója. Válogathatunk kedvünkre köztük.

A párnák mérete és alakja is változatos. Megtalálható termékeink között a nagy méretű szív párnák, az egyszerű ‘téglatest’ párnák, melyek vagy feliratosan vagy felirat nélküliek.

A párnák mérete különbözhet, ezért minden termékünknél a leírásukban feltüntettük a méretet. A képen látható színek eltérhetnek a valós színektől.