Szív alakú díszpárna

Szűrők

Showing 1–16 of 18 results

Szűrők

Showing 1–16 of 18 results

Szív párnák

A szív párnák különböző feliratokkal és mintákkal jó ajándék szerelmünknek évfordulóra, névnapra, születésnapra, Valentin napra.

A szív jelképezi a szeretetet, a szerelmet. Kedvesednek nem is adható más, mint egy díszpárna, melyen olvasható egy versikében mindaz, amit iránta érzel. A szerelem kifejezésének ez a módja közkedvelt minden korosztály körében.

Ha nem szeretnél versikét, akkor választhatsz egyszerűbb Szeretlek feliratú párnáink közül. Megtalálható minták: kiskutya, kismacska, angyal, virág, ördög. Érdemes végig böngészni a kínálatot. Biztosan találsz olyat, amely megtetszik. Találhatsz kisebb szív párnákat is, de a legtöbb párnánk 37 x 17 x 30 cm.

A legtöbb szív alakú párna alapszíne a piros. A piros szín a szerelem szimbóluma így összefügg a feliratokkal, képekkel. De fellelhető fekete, vagy éppen fehér alapú párna is kínálatunkban.

A díszpárnáink mind nagyon jó minőségűek, puha tapintásúak. Csomagolásuk egyszerű. Postázáskor nagy gondot fordítunk arra, hogy semmi féle képpen ne ázhasson és ne koszolódhasson a párna.

Jó keresgélést kívánunk!