Feliratos és verses díszpárna

Szűrők

Showing 1–16 of 71 results

Szűrők

Showing 1–16 of 71 results

Díszpárnák versikével felirattal.

Feliratos és verses díszpárna minden alkalomra a megfelelő idézetet vagy feliratot tartalmazza. Ajándékötlet születésnapra, névnapra, évfordulóra, Valentin napra. Különböző méretekben.

A párunknak versikével mondhatjuk el: Szeretlek. Anyáknapjára ANYA feliratú párna egy megható versikével, születésnapra BOLDOG SZÜLINAPOT párna, vagy akár a LEGJOBB… (barátnő, barát, apa, anya, nagymama, nagypap, papa, mama stb) feliratok még különlegessebbé teszik a pillanatot. Ezen kívül még balláagási emlékként is adhatunk díszpárnát a megfelelő verssel.

A versikék sokszínűsége miatt mindenki megtalálhatja az ajándékozottnak leginkább személyre szabott díszpárnát. Ki ne örülne egy megható versnek?!

A legkedveltebb versike születésnapra: “Legyen egészséged, tudjál boldog lenni, és a szívedet soha ne bántsa meg senki. Születésnapod is legyen örömnek napja, Kívánjuk hogy a sors ezeket megadja! Boldog születésnapot!”. Ezzel a verssel választható feliratos díszpárna a 18., 30., 40., 50., 60., 70. születésnapra is.