Szülinapi

Szűrők

Showing all 13 results

Szűrők

Showing all 13 results

Szülinapi feliratos díszpárnáink Boldog születésnapot/szülinapot felirattal, különböző mintákkal. Akár virágos, akár állatos, kínálatunkban biztosan találsz az ünnepeltnek való ajándék díszpárnát.

A párnák mérete és alakja is változatos. Megtalálható termékeink között a nagy méretű szív párnák, az egyszerű ‘téglatest’ párnák, melyek vagy feliratosan vagy felirat nélküliek.

A párnák mérete különbözhet, ezért minden termékünknél a leírásukban feltüntettük a méretet. A képen látható színek eltérhetnek a valós színektől.

A különböző feliratok lehetővé teszik, hogy kifejezzük a megajándékozott személy számára, hogy mit érzünk. A számunkra legfontosabb, legjobb személynek bókolhatunk. Az ajándékozás alkalmától függetlenül a szerelmünknek Szeretlek feliratú párnával örömet szerezhetünk.

A díszpárna ezáltal nemcsak a lakás dísze lesz, hanem fontos szerepet is betölt a tulajdonosa szívében. Tudni fogja kitől, mely alkalomra kapta. Míg az egyszerű díszpárna megvásárolható még saját maguknak is, hogy szebbé tegyük az otthonunkat.